BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g82g83kcal2.5g11.5g3g0.7g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Chili paprika punainen4.4g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.7g0g
Rypsiöljy 15g129kcal0g0g14.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g807kcal41.4g28.4g58.8g2.2g
Valittu annoskoko263g403kcal20.7g14.2g29.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna132g202kcal10.4g7.1g14.7g0.6g
Arvot/100g100g153kcal7.9g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537