Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g94g33kcal1.5g6.5g0.1g1.3g
Tomaattimehu Valio63g13kcal0.6g2.5g0g0g
Kalaliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.3g0.9g1.8g0g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g36g34kcal2.8g5g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g271kcal20.8g31.6g6.4g8.6g
Valittu annoskoko264g136kcal10.4g15.8g3.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna132g68kcal5.2g7.9g1.6g2.2g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394378