Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)47g31kcal7g0g0.3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 47g6.1kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Herne 31g22kcal1.6g2.9g0.1g1g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 16g11kcal0.1g2.3g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 63g40kcal2g3g2.2g0g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 25g6.7kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Kananmuna, keitetty 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g301kcal27.2g22.8g9.6g5g
Valittu annoskoko264g151kcal13.6g11.4g4.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna132g75kcal6.8g5.7g2.4g1.3g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170