Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g25g88kcal13.2g7.6g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g156g42kcal2g6.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g338kcal31.8g32g7.2g4g
Valittu annoskoko264g169kcal15.9g16g3.6g2g
Annoskoko puolitettuna132g85kcal8g8g1.8g1g
Arvot/100g100g64kcal6g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413630