Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.1g5.9kcal0.2g0.4g0.4g0g
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Keittojuures, Pirkka56g14kcal0.6g2.5g0.2g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g28g42kcal5.7g0g2.3g0g
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g162kcal14.6g12.6g6g3g
Valittu annoskoko264g81kcal7.3g6.3g3g1.5g
Annoskoko puolitettuna132g41kcal3.7g3.2g1.5g0.8g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139