Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)42g44kcal6.8g0.8g1.5g0g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Munakoiso 56g13kcal0.3g1.7g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kikherne säilötty Bonduelle37g49kcal2.4g7.5g1.1g1.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2g18kcal0g0g2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g52g18kcal0.5g3.5g0.3g0.7g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.5g4.3kcal0.3g0.1g0.3g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 5.6g11kcal0.1g0.1g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g348kcal22g33.4g13.2g10.6g
Valittu annoskoko264g174kcal11g16.7g6.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna132g87kcal5.5g8.4g3.3g2.7g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880