Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.2g0g17.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma20g24kcal0.6g0.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g743kcal74g15g42.8g1.4g
Valittu annoskoko264g372kcal37g7.5g21.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna132g186kcal18.5g3.8g10.7g0.4g
Arvot/100g100g141kcal14g2.8g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726