Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g680kcal79.9g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkokaali keräkaali 999g278kcal11.9g40.6g2g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5260g2171kcal193.2g111.8g94.2g51.4g
Valittu annoskoko2630g1085kcal96.6g55.9g47.1g25.7g
Annoskoko puolitettuna1315g543kcal48.3g28g23.6g12.9g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648