Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Naudan Sisäpaisti1249g1374kcal274.7g1.2g37.5g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Chili paprika punainen112g45kcal2.2g10.1g0g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 13g40kcal1.8g2.3g1.6g4.7g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g999g360kcal18g63.9g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5260g4288kcal598.6g199.2g135g16.2g
Valittu annoskoko2630g2144kcal299.3g99.6g67.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna1315g1072kcal149.7g49.8g33.8g4.1g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729