Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 500g562kcal105.7g0g15g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 700g297kcal68.7g2.8g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)680g184kcal8.8g32.6g1.4g11.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g750g152kcal4.5g28.5g2.2g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5260g2389kcal375.4g127.8g38.6g44.2g
Valittu annoskoko2630g1194kcal187.7g63.9g19.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna1315g597kcal93.9g32g9.7g11.1g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361