Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1336g4675kcal160.3g921.6g25.4g66.8g
Vesi, vesijohtovesi 844g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g211g696kcal33.7g11.6g56.9g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 56g112kcal0.8g1g11.2g2.5g
Kuivahiiva, annos 11g16g56kcal7g6.2g0.9g0g
Siirappi 21g64kcal0g15.6g0g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)70g506kcal0g0g56.2g0g
Auringonkukansiemen 70g418kcal16.2g8.9g34.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g13051kcal436g1929.8g370.8g147g
Valittu annoskoko2632g6525kcal218g964.9g185.4g73.5g
Annoskoko puolitettuna1316g3263kcal109g482.5g92.7g36.8g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212054