Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g1117g5138kcal67g502.7g323.9g11.2g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)670g302kcal2g70.4g0.7g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g559g950kcal40.2g89.4g47.5g5.6g
Sokeri 119g482kcal0g118.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 168g239kcal20.9g0.5g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g14220kcal260.2g1563.2g778.6g33.6g
Valittu annoskoko2632g7110kcal130.1g781.6g389.3g16.8g
Annoskoko puolitettuna1316g3555kcal65.1g390.8g194.7g8.4g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509