Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1400g1120kcal238g14g14g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Voi, 1 tl, 5 g158g1150kcal1.6g1.6g126g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g595g2023kcal11.9g17.8g208.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g8844kcal515.4g112.8g698.4g16.4g
Valittu annoskoko2632g4422kcal257.7g56.4g349.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna1316g2211kcal128.9g28.2g174.6g4.1g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573