Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1001g1702kcal200.2g0g100.1g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.9g4g
Tomaattimurska 1001g294kcal5.6g53.1g2g19g
Tomaattisose tomaattipyree 75g57kcal3.4g9.7g0.2g0.8g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g13g14kcal0.1g2.9g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5270g5644kcal440g190.8g334.8g55.6g
Valittu annoskoko2635g2822kcal220g95.4g167.4g27.8g
Annoskoko puolitettuna1317g1411kcal110g47.7g83.7g13.9g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364883