Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka105g86kcal3.6g20g1.1g1.1g
Palsternakka 301g191kcal1.5g35.5g1.2g13.5g
Porkkana 301g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Juuriselleri 150g47kcal1.9g6.9g0.3g4.7g
Peruna, keskikokoinen 60g451g271kcal6.8g58.6g0.5g4.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl301g90kcal13.8g5.7g0.9g4.8g
Sipuli (käsittelemätön)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)451g1052kcal50.9g2.3g87.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g301g841kcal57.1g0g66.1g0g
Persilja 90g25kcal1.2g1g0.2g7.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g38g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5274g5552kcal283.6g310.4g323.4g92g
Valittu annoskoko2637g2776kcal141.8g155.2g161.7g46g
Annoskoko puolitettuna1319g1388kcal70.9g77.6g80.9g23g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566