Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 300g2131kcal2.2g1.2g240g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 50g43kcal1.6g2.2g3g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Anjovis 162g417kcal46.8g15.6g18.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Purjosipuli500g95kcal9g12g1g10.5g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Pizzajuusto, valio200g680kcal50g0g52g0g
Muna, annos 60g120g105kcal9.1g1g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5276g12354kcal496g815.2g783.2g58.6g
Valittu annoskoko2638g6177kcal248g407.6g391.6g29.3g
Annoskoko puolitettuna1319g3088kcal124g203.8g195.8g14.7g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831