Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.8g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Persilja 35g10kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Herne-maissi-paprika, Rainbow262g210kcal11g34.1g2.4g8.1g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)146g51kcal3.5g6.8g0.7g3.8g
Ruokasuola jodioitu 3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Oliiviöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g408g694kcal77.5g0g40.8g0g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 525g399kcal9.9g81.3g1g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5278g3139kcal209.2g256.4g129.2g43.2g
Valittu annoskoko2639g1570kcal104.6g128.2g64.6g21.6g
Annoskoko puolitettuna1320g785kcal52.3g64.1g32.3g10.8g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278