Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)3g22kcal0g0g2.4g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g30g57kcal4.5g0g4.5g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6g17kcal1.1g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g369kcal15.6g36g16.8g2.6g
Valittu annoskoko264g185kcal7.8g18g8.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna132g92kcal3.9g9g4.2g0.7g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770