Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai52g181kcal6.2g36.7g1.1g1.6g
Sokeri 51g206kcal0g50.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.8g18kcal0.9g0.5g1g1.5g
Voi 30g217kcal0.4g0.1g24.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)40g22kcal3.4g2g0.1g0g
Pätkis, 18g22g105kcal0.8g13.1g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Taloussuklaa, Fazer20g103kcal0.8g11.1g6g1.1g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1955kcal33.6g232.2g98.8g8.4g
Valittu annoskoko264g978kcal16.8g116.1g49.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna132g489kcal8.4g58.1g24.7g2.1g
Arvot/100g100g371kcal6.4g44g18.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319