Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 6.1g22kcal2g3.2g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g12g38kcal2.2g5g1g2.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 21g84kcal0g20.7g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Hiiva 6.1g4.5kcal0.8g0.1g0g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai104g363kcal12.4g73.7g2.2g3.1g
Rusinat (Rainbow) 1 pss15g49kcal0.5g10.8g0.1g1.5g
Mantelirouhe, 1 rkl4.9g28kcal1g0.3g2.5g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g110kcal0g0g12.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1455kcal42.6g228.8g40.2g16.2g
Valittu annoskoko264g727kcal21.3g114.4g20.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna132g364kcal10.7g57.2g10.1g4.1g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103