Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 13g9kcal1.7g0.1g0.1g0.9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g46g211kcal0.2g0.2g23.4g0g
Sokeri 10g41kcal0g10.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.131g460kcal17.5g89.3g3.2g5g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g31g55kcal0g13.5g0g0g
3g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1582kcal41.6g228.8g54.4g11.8g
Valittu annoskoko264g791kcal20.8g114.4g27.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna132g396kcal10.4g57.2g13.6g3g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.3g10.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510