PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss75g55kcal0.9g13.5g0.2g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g75g15kcal1.2g2.1g0.1g0g
Rypsiöljy Eldorado1.9g16kcal0g0g1.7g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)37g75kcal5.2g4.5g4.1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g75g45kcal0.7g3.9g3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g411kcal16g48g18.2g0.4g
Valittu annoskoko264g206kcal8g24g9.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna132g103kcal4g12g4.6g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372