Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g45g181kcal0g44.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g170kcal5.1g34.7g0.6g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g7.9kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g17g93kcal1.1g9.4g0.7g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.7g5.5kcal0.4g0.7g0.3g0.2g
Margariini 80 % laktoositon 25g173kcal0.2g0g19.5g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g50g193kcal1g45.6g0.7g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 17g0.5kcal0.1g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 17g116kcal0.1g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g2003kcal26.2g276g77.8g3.8g
Valittu annoskoko264g1001kcal13.1g138g38.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna132g501kcal6.6g69g19.5g1g
Arvot/100g100g379kcal5g52.3g14.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845