Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g187g552kcal28.1g0g48.7g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g37g14kcal0.3g2.3g0.1g1g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g37g9kcal0.7g1.3g0.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1150kcal58.2g7.2g97.8g2g
Valittu annoskoko264g575kcal29.1g3.6g48.9g1g
Annoskoko puolitettuna132g287kcal14.6g1.8g24.5g0.5g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624