Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli99g168kcal12.8g2.5g11.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g55g23kcal5.4g0.2g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g16g10kcal0.6g0g3.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g144kcal0.2g0.2g15.8g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g39g164kcal32.3g2.8g2.4g0.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore7.9g2kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 2g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)24g83kcal3.3g13.2g1.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1186kcal109.2g39.2g71.2g6g
Valittu annoskoko264g593kcal54.6g19.6g35.6g3g
Annoskoko puolitettuna132g297kcal27.3g9.8g17.8g1.5g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915