Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi31g113kcal15.6g11.3g0.3g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g31g117kcal0g30.3g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl63g219kcal8.8g40g1.9g3.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0.1g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl20g130kcal2.8g0.7g12.8g0g
Rusina 19g55kcal0.5g11.3g0.1g1.8g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl31g281kcal0g0g31.3g0g
Kesäkurpitsa63g11kcal0.3g1.6g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1872kcal56.6g195.2g93.8g11.2g
Valittu annoskoko264g936kcal28.3g97.6g46.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna132g468kcal14.2g48.8g23.5g2.8g
Arvot/100g100g354kcal10.7g36.9g17.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405