Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Purjosipuli 21g4.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Herkkusieni 10g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Kesäkurpitsa21g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Bambunverso 15g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g10g18kcal0.2g1g1.5g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g1.6g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0g
Sipuli 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Kookoskerma, kara21g52kcal1g0.3g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g245kcal15.6g8.4g15.8g2.6g
Valittu annoskoko264g123kcal7.8g4.2g7.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna132g61kcal3.9g2.1g4g0.7g
Arvot/100g100g46kcal3g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768