Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.4g3.7kcal0g0.1g0.3g0g
Pirkka luomu tomaattimurska141g42kcal2g9.1g0.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 84g112kcal7.1g14.8g1.7g4.2g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Viinietikka 8.4g1.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g441kcal19g59.4g13.4g9g
Valittu annoskoko264g221kcal9.5g29.7g6.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna132g110kcal4.8g14.9g3.4g2.3g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.2g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85570