Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 125g74kcal12.3g3.7g0.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g804kcal53g101.4g19.4g2g
Valittu annoskoko265g402kcal26.5g50.7g9.7g1g
Annoskoko puolitettuna132g201kcal13.3g25.4g4.9g0.5g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104