Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 42g14kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Kurkku,tuore 100g106g10kcal0.6g1.5g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)113g68kcal3.8g5.1g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g196kcal9.2g16.4g8g0g
Valittu annoskoko265g98kcal4.6g8.2g4g0g
Annoskoko puolitettuna132g49kcal2.3g4.1g2g0g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712