Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g75g421kcal4.9g42.8g3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl19g68kcal0.4g0.5g7.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g94g113kcal3.1g3.5g9.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g56g19kcal0.6g2.3g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g1255kcal18g102g40g4.2g
Valittu annoskoko265g628kcal9g51g20g2.1g
Annoskoko puolitettuna132g314kcal4.5g25.5g10g1.1g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.3g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418