Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 63g51kcal1g10.7g0g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Sitruuna kuorittu 1.4g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.7g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g42g51kcal8.9g0g1.7g0g
Vesi99g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss14g7.5kcal0.8g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g262kcal22.8g30.8g3.8g6g
Valittu annoskoko265g131kcal11.4g15.4g1.9g3g
Annoskoko puolitettuna133g66kcal5.7g7.7g1g1.5g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491