Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali901g190kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Sipuli kuivattu 75g204kcal7.9g26.4g1.2g26.3g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g2977kcal271g153.8g127.6g106g
Valittu annoskoko2640g1489kcal135.5g76.9g63.8g53g
Annoskoko puolitettuna1320g744kcal67.8g38.5g31.9g26.5g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987