Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 207g1828kcal0g0g206.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1254g4302kcal127.8g877.7g15g43.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 138g979kcal1g0.6g110.2g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g6.9g21kcal0.8g4.7g0.5g1.9g
Sokeri 117g475kcal0g117g0g0g
Kananmuna kuoreton 152g216kcal18.9g0.5g15.5g0g
Hiiva 69g51kcal9g0.8g0.3g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 345g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 345g157kcal10.3g16.5g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g16060kcal335.6g2035.6g706.8g101.2g
Valittu annoskoko2640g8030kcal167.8g1017.8g353.4g50.6g
Annoskoko puolitettuna1320g4015kcal83.9g508.9g176.7g25.3g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070