Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2015g679kcal13.9g110.8g2g28.2g
Sokeri534g2168kcal0g533.5g0g0g
Vesi91g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g5694kcal27.8g1288.6g4g56.4g
Valittu annoskoko2640g2847kcal13.9g644.3g2g28.2g
Annoskoko puolitettuna1320g1424kcal7g322.2g1g14.1g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878