Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g479g3546kcal0g0g392.9g0g
Sokeri419g1702kcal0g418.8g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl417g546kcal54.2g2.1g35.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)958g2971kcal162.9g517.5g27.8g124.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g19g0g0g
Marianne crush 150g335g1442kcal4g288.4g28.2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g20609kcal443.4g2500.6g969.4g260.8g
Valittu annoskoko2640g10304kcal221.7g1250.3g484.7g130.4g
Annoskoko puolitettuna1320g5152kcal110.9g625.2g242.4g65.2g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622