Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1069g810kcal20g164.8g2.1g10.7g
Voi 160g1163kcal1.9g0.6g130.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g64g225kcal2.2g51.9g0.6g1.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 534g601kcal112.9g0g16g0g
Rypsiöljy 48g425kcal0g0g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Kaali, valkokaali428g90kcal5.1g14.5g0.9g9g
Sieni tatti, hapero 107g30kcal2g3.1g0.5g2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)53g67kcal5.9g0.2g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g6907kcal304.2g485.6g407.2g52.6g
Valittu annoskoko2640g3453kcal152.1g242.8g203.6g26.3g
Annoskoko puolitettuna1320g1727kcal76.1g121.4g101.8g13.2g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282