Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g640g3288kcal191.9g95.9g262.2g59.5g
Vesi, vesijohtovesi 1279g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g160g283kcal0.3g15.7g0.3g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g208g728kcal29.1g116.4g14.3g22.9g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala337g1080kcal50.6g199.1g8.8g33.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g10814kcal544.4g867g571.8g232.2g
Valittu annoskoko2640g5407kcal272.2g433.5g285.9g116.1g
Annoskoko puolitettuna1320g2704kcal136.1g216.8g143g58.1g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722