Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 681g1293kcal184.7g0g61.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 461g58kcal5.2g4.5g0.9g4.6g
Kurkku, tuore401g40kcal2.4g6.8g0.4g2.8g
Tomaatti, tuore962g195kcal5.8g36.5g2.9g13.5g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix72g36kcal1.1g7.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g3412kcal404g128g139.4g44g
Valittu annoskoko2640g1706kcal202g64g69.7g22g
Annoskoko puolitettuna1320g853kcal101g32g34.9g11g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763