Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 1200g255kcal11.3g30g3.6g22.8g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1200g3480kcal312g0g252g0g
Ruokaöljy keskiarvo 240g2120kcal0g0g239.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g11711kcal646.6g60g990.8g45.6g
Valittu annoskoko2640g5855kcal323.3g30g495.4g22.8g
Annoskoko puolitettuna1320g2928kcal161.7g15g247.7g11.4g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672