Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1402g1062kcal26.2g216.2g2.8g14g
Porkkana, keskikokoinen 65g601g168kcal3.6g35.8g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g501g1172kcal56.6g2.5g110.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g4904kcal178.6g525.8g229g62.6g
Valittu annoskoko2640g2452kcal89.3g262.9g114.5g31.3g
Annoskoko puolitettuna1320g1226kcal44.7g131.5g57.3g15.7g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682