Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1245g263kcal14.9g42.3g2.5g26.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu100g104kcal7.9g16.2g0.6g2.1g
Sipuli 199g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa349g1046kcal80.2g0g80.2g0g
Smetana149g583kcal3.1g3.3g62.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g100g74kcal4.5g12.9g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 498g1103kcal87.2g0g84.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g6464kcal400.6g168.6g462.8g63.4g
Valittu annoskoko2640g3232kcal200.3g84.3g231.4g31.7g
Annoskoko puolitettuna1320g1616kcal100.2g42.2g115.7g15.9g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799