Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1333g569kcal45.1g64g13.3g0g
Kananmuna kuoreton 320g457kcal40g1g32.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g400g56kcal7.6g1.6g2g0g
Rypsiöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g6675kcal291.4g861.2g215.2g36.4g
Valittu annoskoko2640g3338kcal145.7g430.6g107.6g18.2g
Annoskoko puolitettuna1320g1669kcal72.9g215.3g53.8g9.1g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474