Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g902g1173kcal189.4g0g36.1g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g150g27kcal1.5g5.3g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)150g436kcal34.6g2g31.6g0g
Siitakesieni 150g40kcal2.7g3.8g0.5g5g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)199g377kcal2.8g3.6g39.7g8.7g
Paprika punainen 301g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Maustekurkku150g25kcal1.1g4.5g0.2g2.7g
Kuohukerma,valio,2dl451g1534kcal9g13.5g157.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 150g586kcal3.2g3.3g63.1g0g
Voi 36g262kcal0.4g0.1g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g9094kcal495g99.2g719.2g44.2g
Valittu annoskoko2640g4547kcal247.5g49.6g359.6g22.1g
Annoskoko puolitettuna1320g2274kcal123.8g24.8g179.8g11.1g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236