Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 420g3047kcal5g1.7g341.5g0g
Sokeri 612g2484kcal0g611.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu312g393kcal34.3g0.9g28.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai360g1260kcal43.2g255.6g7.6g10.8g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Banaani, kuorittu 888g773kcal9.4g162.5g3.6g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g16127kcal188.4g2110.6g762.4g54g
Valittu annoskoko2640g8063kcal94.2g1055.3g381.2g27g
Annoskoko puolitettuna1320g4032kcal47.1g527.7g190.6g13.5g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586