Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 59g13kcal1.1g1.4g0.1g1.2g
Porkkana 236g77kcal1.5g13.1g0.5g6g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.7g58.5g0.4g4g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g17g44kcal1.9g4g2g0g
Vesi1486g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g64g178kcal12.1g0g14g0g
Kirjolohifilee 249g412kcal41.7g0g27.4g0g
Juuriselleri 69g22kcal0.9g3.2g0.1g2.1g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g2041kcal133g160.8g89.2g27.4g
Valittu annoskoko2646g1021kcal66.5g80.4g44.6g13.7g
Annoskoko puolitettuna1323g510kcal33.3g40.2g22.3g6.9g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411