Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g1580g5531kcal205.4g1106.3g23.7g0g
Vesi903g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g72g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 90g799kcal0g0g90.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g12660kcal410.8g2212.6g228g0g
Valittu annoskoko2646g6330kcal205.4g1106.3g114g0g
Annoskoko puolitettuna1323g3165kcal102.7g553.2g57g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781