Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 308g440kcal38.5g0.9g31.6g0g
Sokeri 238g967kcal0g237.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 159g547kcal16.2g111.6g1.9g5.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g52kcal2.6g1.5g3g4.3g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)210g420kcal5.5g8.2g42g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g350g1226kcal7.4g28g122.6g0g
Mansikka 308g143kcal1.5g25.9g0.6g5.9g
Banaani, kuorittu 420g366kcal4.5g76.9g1.7g7.6g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen630g378kcal1.9g88.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g9102kcal157g1163.6g408g46.8g
Valittu annoskoko2646g4551kcal78.5g581.8g204g23.4g
Annoskoko puolitettuna1323g2275kcal39.3g290.9g102g11.7g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705