Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi582g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 58g43kcal7.6g0.6g0.2g4g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1281g4611kcal166.5g896.6g26.9g44.8g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 116g618kcal0.3g0.6g69.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha262g435kcal49.8g0g26.2g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Ohrasuurimo 47g150kcal3.8g29.4g0.9g3.5g
Lihaliemi laimennettu 116g22kcal0g3.5g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl87g786kcal0g0g87.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g13551kcal457.6g1913.6g424.4g106.6g
Valittu annoskoko2646g6775kcal228.8g956.8g212.2g53.3g
Annoskoko puolitettuna1323g3388kcal114.4g478.4g106.1g26.7g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334