Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)350g1514kcal75.5g13.6g129.3g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1049g1013kcal31.6g205.4g3.4g10.4g
Omena, keskikokoinen 200g140g48kcal0.3g9.9g0.4g2.5g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g280g769kcal81.1g0.3g47.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)140g42kcal1.1g8.2g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 559g740kcal14.7g17.9g67.1g0g
Tonnikala öljyssä 129g245kcal35.1g0g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g8739kcal478.8g510.6g518.8g25.8g
Valittu annoskoko2646g4370kcal239.4g255.3g259.4g12.9g
Annoskoko puolitettuna1323g2185kcal119.7g127.7g129.7g6.5g
Arvot/100g100g165kcal9g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625